Uitgeverij Banaan

Van links naar rechts: Banaan, Tjarko, EelkeUitgeverij Banaan is de eigen uitgeverij van Tjarko Evenboer en Eelke de Blouw, beter bekend onder hun gezamenlijk pseudoniem Evert Kwok. In 2019 brachten zij na enkele kleine uitgaves (De Evert Kwok Verjaardagskalender en De Slechtste Woordgrappen Hardcover editie) voor het eerst een scheurkalender in eigen beheer uit. Deze scheurkalender werd een groot succes en was nog vóór Sinterklaas stijf uitverkocht. Om hier een goed vervolg aan te geven heeft het duo zich in 2020 daarom als Uitgeverij Banaan aangesloten bij De Vrije Uitgevers.

Geplande uitgaven:
Evert Kwok Vakantieboek 1 (3e druk) - mei 2021
Evert Kwok Scheurkalender 2022 - augustus 2021
Evert Kwok 9 - oktober 2021
 

 

€ 15,99
Evert Kwok Scheurkalender 2022

De nieuwe scheurkalender van Evert Kwok (267.000 volgers op social media). Boordevol kwokklassiekers, gloednieuwe cartoons en stripjes, überslechte (en dus goede) woordgrappen en absurde ongein!De Evert Kwok Scheurkalender 2022 is een absolute musthave voor de liefhebber van woordgrappen en droge humor. Zet je schrap voor een nieuw jaar boordevol kwokklassiekers, gloednieuwe cartoons en stripjes, überslechte (en dus goede) woordgrappen en absurde ongein van de woordgrappenkoning van de lage landen.

€ 9,95
Evert Kwok Vakantieboek 1

Het Evert Kwok vakantieboek: voor een gortdroge vakantie.Het Evert Kwok vakantieboek staat bomvol woordgrappen, cartoons, puzzels, kleurplaten, bananen en andere ongein ontsproten aan het brein van cartoonisten De Blouw en Evenboer. Al jaren maakt dit duo furore met überflauwe cartoons, maar ook met fotograppen en oneliners. In dit boek gaat Evert helemaal los, onder het motto: als het maar gortdroog is. Want zeg nou zelf, wie wil er nou geen droge vakantie?

€ 8,95
Evert Kwok 9

Het 9e deel in de Evert Kwok reeks, met wederom 80 pagina's gortdroge woordgrappen.